Ja es reb la IB3 a Catalunya

He llegit una noticia que m´ha fet molta d´ilusió donat que a Catalunya es ben dificil trobar mitjans de comunicació de Ses Balears i el seu maravellós accent. La noticia es aquesta «La televisió autonòmica de les Illes Balears, IB3, ja es pot sintonitzar a Catalunya a partir d’avui, dilluns 5 de setembre, data en què inicia les seves emissions regulars.»

«La televisió autonòmica de les Illes Balears, IB3, ja es pot sintonitzar a Catalunya. Això es possible gràcies a un acord entre els responsables dels governs i les televisions públiques de Catalunya i les Illes. Aquest acord també garanteix la continuïtat i la millora de la recepció de TV3 i K3/33 a les Illes Balears.

En una primera fase, el senyal d’IB3 tindrà una audiència potencial de tres milions de persones. S’emetrà en sistema analògic des de Collserola i la Mussara. El senyal arribarà a les comarques del Baix Llobregat, Barcelonès i part del Maresme, d’una banda, i del Tarragonès, Baix Camp i part de l’Alt Camp, de l’altra.

Aquesta iniciativa potencia la col·laboració en el camp dels mitjans audiovisuals de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània. El Pla d’implantació de la Televisió Digital Terrestre a Catalunya –presentat al Parlament de Catalunya el 9 de juny passat– preveu la creació del futur Canal Euroregió, que emetrà els senyals de les televisions públiques dels territoris que l’integren i cobrirà el 100% de la població.»

Font: www.gencat.net

chevron_left
chevron_right

Dejar un comentario