Tornada a la feina

Després d´aquests maravellosos 3 díes de descans, demà al matí torno a la feina. No tinc gaire son ni cansanci després dels concerts i festa al poble les cual cal destacar el concert de SU TA GAR i Van de Vinatxo així com altres coses com la festa de la espuma, el correfoc amb els diables de Caldes i els focs d´artifici.

La part negativa com sempre ha estat la presencia d´alguns foranis amb tendencia feixista o quilla pero gracies al comportament civic dels sentmenatencs no hi ha hagut cap incident destacat en aquests 4 díes i els impresentables no s´han anat gaire contents com ho estarè jo demà al matí al aixecar-me del llit per anar-hi a la feina 🙁

No tot es dolent, veure als meus companys de feina i tinc una sorpresa preparada pel meu encarregat, no gaire bona jajaja

chevron_left
chevron_right

Dejar un comentario